Puteti apela cu incredere la Biroul Notarial Iosep Cristina Mihaela pentru serviciile pe care le oferim cu seriozitate si profesionalism:

contacteaza-ne

Increderea in sine e increderea in rezultatul lucrului tau. (Tudor Arghezi)

Stiri

In sedinta de lunea viitoare, Guvernul va aproba forma finala a proiectului Legii educatiei nationale

Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al Guvernului, a declarat ca in sedinta de lunea viitoare, Guvernul va aproba forma finala a proiectului Legii educatiei nationale. Proiectul Legii Educatiei Nationale a fost analizat si aprobat de catre Guvern, in prima lectura, in sedinta din 17 martie la Iasi, pentru ca apoi sa fie supus dezbaterii publice.
citeste intregul articol ►

CMR alaturi de medicii de familie

Colegiul Medicilor din Romania (CMR) considera ca fiind neprofesionista modalitatea prin care Ministerul Sanatatii si CNAS au elaborat Contractul Cadru de acordare a asistentei medicale. Acestia considera ca astfel s-a creat un “focar conflictual in sistemul sanitar romanesc”.
citeste intregul articol ►

IMM-urile nu vor marirea impozitului forfetar peste 16%

Cerintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii (CNIPMMR) se refera la impozitul forfetar, mai concret, se doreste ca acesta sa nu depaseasca cota unica de 16% iar formulele de calcul al noului impozit sa fie explicitate pentru toate codurile CAEN.
citeste intregul articol ►

Sprijin de 1.4 miliarde de lei pentru agricultori

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean, a anuntat adoptarea de catre executiv, miercuri, a unei hotarari ce vizeaza sectorul agriculturii. Hotararea se refera la alocarea a 1.4 miliarde de lei Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) pentru stimularea gradului de absorbtie a fondurilor pentru agricultura.
citeste intregul articol ►

Indemnizatie pentru cresterea copilului oferita mamelor ce urmeaza cursuri postuniversitare

Mercuri, Senatul a adoptat o propunere legislativa potrivit careia, mamele ce urmeaza cursuri postuniversiatre de zi, vor primi o indemnizatie pentru cresterea copilului. Pentru aceasta, cursurile trebuiesc urmate fara intrerupere, in Romania sau in afara, intr-o forma de invatamant recunoscuta de Ministerul Educatiei.
citeste intregul articol ►